De goedkoopste vorm van recht halen!

Je kent het wel. Het was echt beter om een advocaat in de arm te nemen. Dus je zocht een gerenommeerd bureau uit. Stelde je vertrouwen in de man tegenover je. Besprak wat hij de beste volgende stap vond. En betaalde de voorschotnota. En de volgende factuur van een dag werk, toen hij je dossier had aangelegd en de stukken had gelezen.

Vonnisfabriek.nl is een initiatief voor en door ondernemers die het helemaal zat zijn dat het zóveel kost om je recht te halen. Dat je van te voren nooit weet waar je aan toe bent, want een advocaat werkt tegen een (hoog) uurtarief en je moet maar zien hoeveel tijd hij nodig heeft. Dat je uiteindelijk hoopt dat in de juridische tekst inderdaad staat wat je besproken hebt. Terwijl jij gewoon snel een oplossing wilt.

Vonnisfabriek.nl is er voor diegenen die zelf durven te procederen bij de rechtbank om een vonnis te verkrijgen. Want met een vonnis in de hand, kun je je recht pas echt halen.  Particulieren en bedrijven doen tegenwoordig veel zelf zoals digitaal boekhouden, het werken met DigiD en de belastingen, behalve procederen bij de rechtbank.   

Maar zelf procederen bij een rechtbank kan erg eenvoudig en is helemaal niet duur. Het is de goedkoopste manier om een vonnis te halen en zodoende levert het je de grootste mate van zekerheid die te verkrijgen is om je recht of geld binnen te halen.

Je kunt het natuurlijk helemaal zelf doen (ook zonder ons). Kun je als geen ander jouw zaak in de juiste taal verwoorden en onderbouwen met de juiste argumenten? Ken je je weg in het Burgerlijk Wetboek en weet je de artikelen te vinden waar in een procedure naar verwezen kan worden? Kun je al je boosheid en frustratie uit je communicatie laten? Aarzel dan niet en begin zelf.

Ben je niet helemaal zeker van je zaak? Procederen blijft een vak en dagvaardingen maken ook. Laat het ons doen! Wij vertellen je voor iedere stap wat het kost zodat je nooit achteraf verrassingen hebt.   

proces

Onze algemene voorwaarden kunnen worden opgevraagd via het contactformulier.

Dankjewel voor jouw bericht. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

Dankjewel. De gegevens zijn verstuurd.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dankjewel voor het aanmelden van jouw nieuwe zaak. Je ontvangt hierover z.s.m. bericht van ons.

Nog een zaak starten? Druk op de button.