De juristen van morgen maken jouw dagvaarding vandaag!

Wij werken met veel aspirant juristen van diverse Universiteiten en rechtenfaculteiten in Nederland en kijken wie qua expertise het best past bij jouw zaak. De mensen met wie wij werken zijn allemaal erg gedreven om zich ook te bewijzen in dit vak. Juridische medewerker bij Vonnisfabriek wordt je niet zo maar. Wij selecteren streng en stellen hoge eisen aan onze mensen als ze voor jou aan het werk zijn.

Hiermee hebben zij naast studeren de geweldige mogelijkheid om ervaring op te doen en het levert extra inkomsten op! Uiteraard zorgen we voor borging van de kwaliteitzodat je er altijd zeker van bent dat je een dagvaarding krijgt die door de rechtbank geaccepteerd wordt.

Daarnaast werken we samen met ervaren advocaten. Zij stellen zich bij civiele procedures en bewaken onze kwaliteit bij ingewikkelde vraagstukken.

Wij bieden brede juridische ondersteuning. Dagvaardingen, verweren, maar ook een laatste aanmaning of correspondentie op diverse juridische gebieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan arbeidsrechtelijke zaken, aankoop of verkoopgeschillen, betalingsachterstanden, onenigheid tussen aandeelhouders (en bestuurders) en verkeersovertredingen.

Wij stellen dagvaardingen op vanaf € 250,- excl. btw.  

Voor wie werkt Vonnisfabriek?

Wij zijn er voor de consument, de eigenaar van een MKB bedrijf, een werknemer. Gewone mensen met gewone zaken. Voor hen is de juridische weg vaak buiten bereik. Precies hiervoor biedt Vonnisfabriek een oplossing. 

Onze algemene voorwaarden kunnen worden opgevraagd via het contactformulier.

Dankjewel voor jouw bericht. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

Dankjewel. De gegevens zijn verstuurd.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dankjewel voor het aanmelden van jouw nieuwe zaak. Je ontvangt hierover z.s.m. bericht van ons.

Nog een zaak starten? Druk op de button.