Wat kost onze dienstverlening?

Goede kwaliteit tegen een lage prijs! 

Om een oplossing te bieden voor eenvoudige zaken, dienen onze kosten laag te blijven. Daar hebben we ook jouw hulp bij nodig. Je procedeert in principe zelf. Dan krijg je te maken met de volgende kosten. 

 

Kosten Vonnisfabriek 

Opstellen dagvaarding vanaf € 250,- euro excl. btwDit geldt als proceskosten. Bij een positief vonnis worden kosten vergoed volgens een staffel.

Wij voegen daarom een kopie van onze factuur bij de dagvaarding, zodat je kunt laten zien welke proceskosten je hebt gemaakt.  

 

Kosten deurwaarder 

Dagvaarding laten betekenen kost € 109,17 per adres (vastgestelde landelijke tarieven). De rekening hiervoor ontvang je zelf direct van de deurwaarder.  

 

Kosten kantonrechtbank 

Je mag zelf bij de kantonrechtbank procederen. Dit mag voor vorderingen tot maximaal € 25.000,- inclbtw.

Bij de start van een procedure moet je griffierechten betalen aan de rechtbank. De hoogte van het griffiegeld is afhankelijk van de hoogte van de vordering, maar de kantonrechtbank hanteert zeer schappelijke tarieven (van minimaal € 83,- t/m maximaal € 996,-).  

 

De rekening voor het griffiegeld ontvang je zelf van de rechtbank.

De ervaring leert dat meer dan 90% van de vorderingen bij incassozaken onder de € 8.000,- al worden betaald na het betekenen van een dagvaarding door de deurwaarder! Dus nog voor de zitting bij de kantonrechtbank. De gedaagde zal immers vaak een advocaat inhuren voor zijn verdediging. Deze kosten zijn voor de gedaagde dan zo hoog, dat betalen de beste en goedkoopste optie is. Daarbij loopt de gedaagde ook het risico dat hij wordt veroordeeld in het vonnis en dan zal hij in totaal nog meer kwijt zijn.   

Onze algemene voorwaarden kunnen worden opgevraagd via het contactformulier.

Dankjewel voor jouw bericht. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

Dankjewel. De gegevens zijn verstuurd.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dankjewel voor het aanmelden van jouw nieuwe zaak. Je ontvangt hierover z.s.m. bericht van ons.

Nog een zaak starten? Druk op de button.