Een vaste werkwijze en duidelijke instructies

Nadat we alle informatie over je zaak ontvangen hebbenkrijg je van ons een voorstel. Wat gaan we voor je doen en wat gaat dat kosten. Zodat je weet wat je te wachten staat.

Is onze factuur betaald, dan gaan wij voor je aan het werk en koppelen we je zaak aan een van onze juridische medewerkers. Deze persoon wordt jouw vaste aanspreekpunt. 

Mochten deze medewerker het nodig vindendan kun deze jou vragen in maximaal een half uurtje de zaak toe te lichten. Dit is niet bedoeld voor het toevoegen van bewijsstukkenmaar alleen voor het beter begrijpen van jouw zaak door onze jurist.

Om goed en goedkoop te kunnen werken moeten we alle relevante informatie voor je zaak in één keer ontvangen. Dan kunnen we ook in één keer een top dagvaarding voor je maken. Heb je toch nog aanvullende eisen of bewijsstukken terwijl we al bezig zijn? Dat kan alleen in overleg. Als we al ver gevorderd zijn met je dagvaarding kan dat aanvullende kosten met zich meebrengen. Bereid je dus goed voor en werk gestructureerd. Ook dat hoort bij zelf procederen.    

Met de dagvaarding krijg je ook een handleiding van ons, waarin we het hele proces van de kantonrechtbank aan je uitleggen. Hierin staat ook wat je wel en niet moet doen in een procedure. De dagvaarding lever je zelf aan bij een deurwaarder.

Wij leveren de contact- en adresgegevens van een deurwaarder die dat voor je kan doen. De werkwijze van deze deurwaarder sluit aan op die van ons. Zo zal hij digitale stukken in ontvangst nemen en geeft hij je op verzoek een inschatting van de kosten die gepaard zullen gaan bij het uitvoeren van het vonnis. Als dat positief is uitgevallen natuurlijk. Uiteraard kun je ook zelf een deurwaarder uitkiezen als je dat wilt.

Zodra de dagvaarding door de deurwaarder betekent is, ontvang je deze retour en kun je hem bij de kantonrechtbank indienen. Wij leveren de contact- en adresgegevens van de rechtbank waar de zaak gaat dienen.

Het probleem ligt niet meer bij jou, maar bij de partij waar het thuis hoort. Je bent aan het procederen!  

Onze algemene voorwaarden kunnen worden opgevraagd via het contactformulier.

Dankjewel voor jouw bericht. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

Dankjewel. De gegevens zijn verstuurd.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dankjewel voor het aanmelden van jouw nieuwe zaak. Je ontvangt hierover z.s.m. bericht van ons.

Nog een zaak starten? Druk op de button.